Je doet gave dingen. Misschien ben je MKB'ER, ZPP'er, ondernemer, freelancer of heb je een start-up. Speel je didgeridoo of begin je een bed & breakfast. ben je barbier, bier brouwer of de nieuwe brad pitt.

wat het ook is, een professionele website met aller erop-en-eraan is ook mogelijk voor jou.

 
 
 

Blije klanten

Cecilia Weddings

Diederik, je hebt echt een geweldige job gedaan, nogmaals bedankt! Geduldig, zeer bekwaam en snel. Super handige tips en ook na de lancering van de website hebben wij goede ondersteuning gekregen in het bijhouden en updaten van de website. We gaan Wiggly Chair zeker promoten!
— Goldie, Cecilia Weddings

PM Tours

Dankzij de website en het Digitaal Marketing programma krijgen wij meer boekingen voor de tours die wij aanbieden. De website is overzichtelijk, professioneel en goed vindbaar in google. Door de handige handleiding kunnen we zelf de website op ieder moment aanpassen.
— Pim & Miki, PM Tours
 

Schilder Je Woning Zelf

Ik ben erg blij met mijn mooie website voor mijn start-up. Ik kan er alleen maar positief van genieten. Dankjewel Diederik.
— Will, Schilder Je Woning Zelf

Amphibious Energy

Diederik, ontzettend bedankt voor de leuke samenwerking en de mooie, professionele website die je voor ons hebt opgezet! Niet alleen was je erg geduldig, je kwam zelf met creatieve ideëen en oplossingen en was altijd bereikbaar voor vragen. We zijn erg blij met het mooie resultaat!
— Jolien, Amphibious Energy
Diederik Gerbranda

Hoi, ik ben Diederik!

In 2013 ben ik me gaan verdiepen in website oplossingen omdat ik ervan overtuigd was dat mijn vader een hopeloos ouderwetse en te dure website gebruikte voor zijn bedrijf. Zo heb ik Squarespace ontdekt en sindsdien voor diverse bedrijven een website geleverd. Elke keer is het weer gaaf om ondernemers en zelfstandigen te verrassen door te laten zien dat een professionele website ook voor hen mogelijk is. Zo is Wiggly Chair een uit de hand gelopen hobby geworden en hoop ik nog veel klanten te mogen helpen.

Sinds 2016 ben ik Squarespace Circle member, de community voor 'the most influential and experienced Squarespace members'.

Kennismaken?