Wiggly Chair maakt websites mogelijk die écht bijdragen aan het succes van je bedrijf en activiteiten.

Wiggly Chair maakt websites met alles erop-en-eraan: een onderscheidend website design, zoekmachine optimalisatie (SEO), snelheid en social media integratie. Met het Squarespace Content Management Systeem ben je volledig in control over je website. De website is uiteraard geschikt voor tablet en mobiel.

Een website is pas geslaagd als deze daadwerkelijk bijdraagt aan de doelstellingen en succes van je bedrijf. Dat gaat verder dan een website er goed uit laten zien. We gaan actief aan de slag met lead generatie en conversie optimalisatie om je website optimaal te laten bijdragen aan jouw succes.

 

 

ZO WERKT HET...

Blauwdruk & Design

Blauwdruk & Design

Allereerst maken we een blauwdruk en design van de website. In de blauwdruk stellen we ons zelf de vraag hoe de website kan bijdragen aan jouw succes. Wat is je doelgroep? Wat wil je bereiken met de website? Hoe navigeren gebruikers door de website? Daarnaast bepalen we het design, kleurenpalet en lettertype. Welke content wil je in je website hebben? Ik voer een kernwoorden analyse uit om je website te optimaliseren voor de zoekmachines (SEO).

Bouw

Bouwen, testen & lanceren

Zodra de blauwdruk en het design klaar is begin ik met het bouwen van je website op het platform van SQUARESPACE. Tijdens het bouwen kan je op ieder moment meekijken hoe je nieuwe website er voor staat. Zodra de website klaar is zullen we deze testen om zeker te weten dat alles goed werkt.

Als de testen geslaagd zijn lanceren we de website! Ongetwijfeld deel je jouw nieuwe website via social media en met je netwerk. Met de Squarespace Analytics app volg je op je telefoon de eerste bezoekers op de website.

Testen

Het maximale uit je website halen

Na de lancering zorg je ervoor dat het maximale uit je website wordt gehaald. Met de Squarespace training en de Squarespace handleiding ben je volledig in control over je website en kan je de content zelf aanpassen waar en wanneer je dat wilt.

Kies je voor het 'Website als een Service' pakket dan helpt Wiggly Chair om je website een succes te maken. Ik onderhoud de content, techniek en SEO. Eenmaal in de twee jaar updaten we het design van je website op basis van de nieuwste design trends.  Zo blijft je website oneindig up-to-date en draagt het optimaal bij aan je bedrijf.

Squarespace Analytics

Een stap verder met Website Analytics

Voor de bedrijven die een stap verder willen gaan biedt Wiggly Chair Website Analytics aan. We meten het succes van de website en je off- en online marketing activiteiten. We meten, rapporteren en analyseren om zo lead generatie en conversie te maximaliseren en de groei van je bedrijf te optimaliseren.

 

 

WAT KOST EEN WEBSITE? 

In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, Wiggly Chair biedt een passende oplossing. Drie verschillende mogelijkheden...

Squarespace Wiggly Chair Starters
Squarespace Wiggly Chair MKB
Squarespace Wiggly Chair Website als een Service