Heb je een Squarespace website en wil je actief aan de slag met online adverteren, optimaliseren en digitale marketing, om zo de groei van je bedrijf te stimuleren? Dan is Digitale Marketing & Analytics een must!

Voor veel ondernemers en kleinere bedrijven lijkt online adverteren, digitale marketing en sturen op data een ver van hun bed show. Met de digitale marketing oplossing van Wiggly Chair is dit ook mogelijk voor MKB ondernemers en start-ups!

Wiggly Chair integreert je Squarespace website met Google Analytics, Google Tag Manager, Google Adwords en Google Data Studio. Je ontvangt toegang tot een opmaat gemaakte digitale rapportage waarin alle benodigde data wordt vastgelegd die nodig is om te groeien en de juiste beslissingen te nemen rondom je online activiteiten.

We creëren een integraal beeld van je website verkeer, de profielen van de bezoekers, je advertentie campagnes en het succes van je website in termen van lead generatie en conversie. Maandelijks evalueren we de data en digitale marketing activiteiten en gebruiken het door Wiggly Chair ontwikkelde model om continue te groeien.

 

 

Digitale Analytics Rapportage

Generieke website statistieken

Website bezoekers statistieken

lead generatie & Conversie statistieken

online Advertentie campagne statistieken

 

 

Prijskaartje Digitale Marketing & Analytics

Squarespace Digitale Marketing Analytics

Heb je interesse in Digitale Marketing & Analytics voor je squarespace website? Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

Naam *
Naam