Wil je aan de slag met digitale marketing, SEO online adverteren en optimaliseren om zo de groei van je bedrijf te stimuleren? Dan is Digitale Marketing dé oplossing! 

Voor veel ondernemers en kleinere bedrijven lijkt online adverteren, digitale marketing en sturen op data een ver van hun bed show. Met de digitale marketing oplossing van Wiggly Chair is dit ook mogelijk voor MKB ondernemers en start-ups!

Wiggly Chair integreert je website met Google Analytics, Google Tag Manager, Google Adwords en Google Data Studio. Je ontvangt toegang tot een opmaat gemaakte digitale rapportage waarin alle benodigde data wordt vastgelegd die nodig is om te groeien en de juiste beslissingen te nemen rondom je online activiteiten.

We creëren een integraal beeld van je website verkeer, de profielen van de bezoekers, je advertentie campagnes en het succes van je website in termen van lead generatie en conversie. Maandelijks evalueren we de data en digitale marketing activiteiten en gebruiken het door Wiggly Chair ontwikkelde model om continue te groeien.

 

 

Wat gaan we met Digitale Marketing doen?

Keyword analyse

Voordat je geld, tijd en energie gaat spenderen, is het belangrijk om te weten waar potentiële klanten interesse in hebben. Het beste startpunt hiervoor is een keyword analyse. Je weet daarna waar jij je Sales & Marketing activiteiten op moet focussen.

Digital Marketing dashboard

Het grote voordeel van online marketing is dat je alles kunt meten en geen beslissingen meer hoeft te nemen op basis van onderbuik gevoel. Daarom krijg je toegang tot een op maat gemaakt dashboard voor je bedrijf, waarmee je direct de resultaten ziet van al je activiteiten.

Organisch verkeer verhogen

Organisch verkeer zijn mensen die je via zoekmachines weten te vinden en wordt wel Search Engine Optimisation (SEO) genoemd. Omdat je weet op welke keywords mensen zoeken, kan je aan de slag met het maken van de juiste landingspagina's en het optimaliseren van je webteksten.

direct verkeer verhogen

Vaak worden er offline marketing activiteiten gepland, maar worden de online effecten niet gemeten. Door deze offline activiteiten in kaart te brengen en te monitoren in het Digitaal Marketing Dashboard zie je direct welke activiteiten online effect hebben.

 
if_139_2592801.png

Social verkeer verhogen

Het is belangrijk om de juiste Social Media kanalen te optimaliseren en hiermee aan de slag te gaan om meer aandacht voor je bedrijf te genereren. Uiteraard gaat het erom dat je gebruik maakt van de Social Media kanalen waar je klanten zich ook bevinden.

 

if_131_2592785.png

Referall verkeer verhogen

Een netwerk creëren van websites die structureel verkeer naar jouw website stuurt. Dat staat ongeveer gelijk aan gratis klanten werven. Daarnaast is het belangrijk om systematisch klant- en product reviews te verzamelen.

if_129_2592784.png

Online Adverteren

Nu is het tijd om gas te geven. Wanneer je nog steeds op zoek bent naar meer klanten, of dat je wilt dat het op korte termijn gebeurt, dan is het tijd om te gaan adverteren. De meest gebruikte kanalen van dit moment zijn Facebook en Google Adwords.

if_126_2592783.png

Email Campagnes

Email blijft een van de meest effectieve manieren om met potentiële klanten te communiceren. Al het werk dat je hebt gedaan zorgt ervoor dat je een heleboel contact gegevens hebt van potentiële klanten. Nu is het zaak om met ze te gaan communiceren en ze als klant binnen te halen.

 

 

Prijskaartje Digitale Marketing

 

6 maanden Digitaal Marketing Programma

350,- p/m

Keyword Analyse

Digitaal Marketing Dashboard en integratie met o.a. Google Analytics, Google Tag Manager, Google Adwords en Google Data Studio

Organisch Verkeer Verhogen

Direct Verkeer Verhogen

Social Verkeer Verhogen

Referall Verkeer Verhogen

Online Adverteren

Email Campagnes

 

Heb je interesse in het Digitaal Marketing Programma? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Naam *
Naam